Facaderenovering i Roskilde


Hvad er en facaderenovering og hvorfor er det en god idé?

Fronten på dit hus bliver helt naturligt med tiden medtaget af både vind og vejr, men en slidt facade kan hurtigt gøre, at hele dit hus ser slidt ud, selvom det egentlig ikke er tilfældet. En facaderenovering er en større eller mindre forbedring af dit hus’ ydre. Det kan især være en god idé, hvis dit hus skal vurderes eller sælges, da en facaderenovering hurtigt vil forbedre de besøgendes førstehåndsindtryk.

En facaderenovering kan dække og mange forskellige opgaver, som fuldstændigt afhænger af hvad du, som kunde, ønsker og hvad vil gavne dit hus mest. I mange tilfælde er det en omfugning af mørtlen i murværket, en grundig pudsning af facaden eller en helt ny gang maling. Det kan også være udbedringer af skader i taget, nye tagrender eller nye vinduer. Der er altså en bred vifte af mulighederVi står for det hele

I Bygmand er vi en stor gruppe af håndværkere, med hver vores håndværk, således vi komplimenterer hinanden og kan hjælpe med lige præcis det, som du har brug for. Vi er både murere, malere, VVS’ere, glarmestre, tømrer, osv.

Vi er vant til at arbejde sammen og kan derfor spare dig for både tid og penge, da vi kender vores og hinandens kompetencer og ved hvordan vi bedst kan udnytte dem. Vi står for det hele!

Før

Efter

Én samlet pris

I et tilbud fra os, får du én samlet pris. Det er mere overskueligt for dig og nemmere at budgettere. Vi giver altid en pris som er konkurrencedygtig og fornuftig, men vi slår os ikke på at være de billigste, da vi udfører håndværk i høj kvalitet. Til gengæld slår vi os på, glade og trygge kunder fra start til slut.

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Send en forespørgsel

[forminator_form id="3092"]