Entreprenørservice

Hvad får du

Ved totalentreprise, vælger du en totalentreprenør, som er den hovedansvarlige for udførelsen af din opgave. Totalentreprenøren sørger for, at distribuere opgaven til de håndværkere, som projektet kræver, samt sørge for tilbud til de enkelte leverandører.

Mere overskueligehed

Et valg af totalentreprenør er mere overskueligt for dig som bygherre, da du hurtigt vil kunne få en tidsplan og fast lav pris på byggeprocessen. Det vil du, da du samler de forskellige faggrupper under ét ansvarsforhold. 

Ansvaret er fast placeret

Ved en totalentreprenør mindsker du risikoen fejl (bl.a. kommunikationsfejl) og skulle der mod forventning sket et uheld, så ved du hvem der har ansvaret.

Michael Søhof

Peter har udført forskellige mureropgaver nedrivning og ikke mindst nye vægge og nyt gulv i vores badeværelse samt nye fliser på gulv og i bruseniche, vi er yderst tilfredse og glade for det udførte arbejde og specielt samarbejde med de øvrige håndværkere tog Peter også hånd om så hele byggeprocessen gik uden den store tidsspilde.

Bygmand kan helt klart anbefales.

Marianne og Michael Søhof

Ringsted

Mikkel Johansen

God kommunikation hele vejen gennem projektet, kommer til aftalt tid og tingene er færdige til aftalt tid.

Din totalentreprenør

Vi tager styring på totalentrepriser, store som små, på hele Sjælland. Vores målsætning er, at levere håndværk af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser med et højt fagligt niveau. At vælge os som din totalentreprenør, sparer dig desuden tid og kræfter. Vi er din kontakt til de håndværkere, som lige præcis du skal bruge, til dine opgaver. Vores valg af håndværkere er baseret på vores erfaringer, så dine opgaver bliver udført med højt fagligt niveau.

Få et uforpligtende tilbud