Facaderenovering på Sjælland


Hvorfor en facaderenovering?

En facaderenovering er en forholdsvis hurtig og lige til udvendig renovation af dit hus. Mange oplever gennem årene, at facaden på deres hus, bliver mere og mere slidt. Det er helt naturligt, da facaden er ét af de mest udsatte steder på et hus og uundgåeligt vil blive ramt af både vind og vejr. En facaderenovering kan gøre underværker for et træt hus og både genoplive huset eller fuldstændig ændre hele husets udtryk, alt efter hvad man ønsker. Det er for mange ældre huse også et tiltrængt sundhedstjek, hvor man kan kigge nærmere på eventuelle skader og udbedre dem.

En sådan renovering kan give et hus et langt bedre førstehåndsindtryk og dermed også en bedre ejendomsvurdering, hvorfor det ofte er en god investering inden et hussalg. En facaderenovering kan indebære alt fra udkradsning af fuger, maling af facaden til komplet renovering af tag, mursten, vinduer osv. Der er altså en stor spændvidde af muligheder, hvorfor det også er meget individuelt, hvad der giver mening for huset.

Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og idéer, samt ( skræddersy / lave ) den bedste løsning for dig.

Før

Efter

Du får én samlet pris

Du får først og fremmest én samlet pris, så det er nemmere at budgettere. Vi giver altid en pris som er konkurrencedygtig og fornuftig, men vi slår os ikke på at være de billigste, da vi udfører håndværk i høj kvalitet og med gode garantier.

gengæld slår vi os på, glade og trygge kunder fra start til slut. Processen er et samarbejde og vi stræber hele tiden efter at imødekomme vores kundes ønsker, således at du til sidst står med det lige præcis det produkt du ville.

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Send en forespørgsel

[forminator_form id="3092"]