Mandskabsudlejning på Sjælland

Er du på udkig efter en virksomhed, som kan levere det rette mandskab til dit projekt?

Hos Bygmand.com er vi specialister i mandskabsudlejning. Vi har et stort udvalg af kvalificeret personale, som med stor sandsynlighed kan hjælpe med dit projekt.

Mandskab

Vi har et stort mandskab, som løser opgaver i flere forskellige brancher.

Vi har faglærte indenfor flere områder herunder bl.a. entreprenør og håndværk, banearbejde og vedligeholdelse, chauffør og lager og vintertjeneste.

Hvis jeres opgave ikke falder I en af disse kategorier, så tøv ikke med at kontakte os, for at høre om der kunne være et match.


Vi tilbyder fastpris aftaler, på diverse opgaver med mandskab - biler - maskiner, samt udstyr - kontakt Peter Mortensen for tilbud.


Fordele ved mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning er en af de bedste måder at finde kvalificeret arbejdskraft til kort- eller langsigtede projekter. Ved at leje medarbejdere, kan virksomheder spare tid og penge på rekruttering og uddannelse af medarbejdere. Samtidig er mandskabsudlejning en fleksibel løsning, som giver virksomheder mulighed for hurtigt at tilpasse sig skiftende behov og efterspørgsel.

Løsning tilpasset det konkrete behov

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner, når du har behov for ekstra mandskab. Vi sørger for at finde lige den arbejdskraft, der passer bedst til dit projekt og din virksomhed. Vi har et bredt udvalg af dygtige medarbejdere og vi er altid klar til at hjælpe.

Priser

Vores priser starter fra 280 kr. + moms i timen. Det er prisen for at leje en arbejdsmand. Bygmand.com har et stort udvalg af arbejdsmænd og andre fagfolk, der kan hjælpe dig med dit/jeres projekt. Vores mandskab er kompetent og er klar til at hjælpe med de ekstra rescourser, der er behov for.


Hvorfor vælge Bygmand Mandskab?

3 gode grunde

Hurtig udlejning

Vi ved at det typisk haster, når der mangles mandskab. En af vores største prioriteter, er hurtig behandling af forespørgsler.

Konkurrencedygtige priser

Vi har yderst konkurrencedygtige priser.

Dog er det vigtigt at sige, at det ikke er på bekostning af de rette kompetencer.

Høj kvalitet

Vores mandskab består kun af ansatte, hvis kompetencer vi stoler 100% på. Kvaliteten er god og servicen i top.

Vi opererer primært på Sjælland

Vi tilbyder primært mandskabsudlejning på Sjælland. Vores hovedkontor er i Fuglebjerg, men vi har mandskab som rykker ud fra hele Sjælland.


Ønsker du et tilbud på mandskab?

Har du brug for et pålideligt, hårdtarbejdende mandskab til din virksomhed på Sjælland? Så er du meget velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi specialiserer os i at levere mandskab til virksomheder i alle størrelser. Uanset om du har brug for mandskab kort- eller langvarigt, har vi et godt tilbud på din opgave.

Kontakt os på formularen herunder, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.


Kontaktinformation

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Send en forespørgsel

Peter Mortensen