Murerarbejde

Fleksible og erfarne

Vi udfører mange forskellige typer murerarbejde på hele Sjælland. Vores murere er fleksible, engagerede og har mange års erfaring. Vores målsætning er at levere et godt stykke håndværk, til konkurrencedygtige priser med et højt fagligt niveau.


Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så kontakt os endelig, så tager vi en snak om mulighederne for dig!

Eksempler på opgaver vi udfører

Renovering af badeværelse

Ofte er det i forbindelse med et huskøb af ældre dato, at mange går med drømmen om, at lave en totalrenovation af badeværelset. Uanset grunden, så hjælper vi med at realisere din boligdrøm. Vi tilbyder komplette løsninger til renovering af badeværelser til både private og erhvervsdrivende. Vi kan modernisere dit badeværelse, præcis efter dine ønsker og behov. Er der elementer, som du gerne vil have bevaret, så kan det også lade sig gøre. Fordi at vi har mangeårig erfaring med renovation af badeværelser, så kan du roligt tage os med på råd, hvis du vil have vores professionelle mening.


Renovering af facader

Vi renoverer facader på hele Sjælland. Med tiden bliver facader slidte og nogle går endda i stykker, på den ene eller anden måde. Vi tilbyder en komplet renovering af din facade. Ikke to facader er ens, og det er derfor vigtigt, at det bliver udført af erfarne håndværkere, som ved hvad de laver og har det rigtige udstyr til det. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så kontakt os endelig, så tager vi en snak om mulighederne for en renovering af din facade!


Fugning ved mursten

Vi udfører fugning af mursten på hele Sjælland. Oftest kan man se, hvis fugen skal skiftes. Tit er det huller pga. forsvindende mørtel eller sprækker i murværket, som er grunden til, at husejere kontakter os. Begge dele kan desuden resultere i løse mursten og at diverse insekter søger ly i murværket. Med andre ord, er en god fugning afgørende for dit murværks levetid. Derudover, gør en veludført fugning en verden til forskel for udseendet af murværket. Hvis du er i tvivl om fugen i murværket skal skiftes, så prøv at pille eller kradse let i fugen mellem murstenene. Står det slemt til, vil stykker af mørtel falde ud og så ved du med sikkerhed, at det vil være en god investering, at få skiftet fugen af én af vores kompetente murere.

Få et uforpligtende tilbud