Renovering af badeværelse i Roskilde

Vi samler løsningen

En renovering af et badeværelse, kræver som regelt, at man har flere faggrupper inde over (VVS, murer osv.). Vi bestræber os på, at gøre det så nemt for vores kunder, som overhovedet muligt. Det gør vi ved, at vi samler alt i én løsning. Så skal du ikke være mellemmand for de forskellige firmaer eller faggrupper, men i stedet

blot kontakte din projektleder.

Alle vores projektledere har mange års erfaring og en meget høj standard.

Skarpe priser og kvalitet

Vi giver altid en god pris på opgaven.

Det er dog vigtig for os, at vi ikke går på kompromis på kvalitet, for at skrue prisen helt i bund. Vi går nemlig meget op i at have en høj standard, gode garantier og sidst men ikke mindst: gode arbejdsvilkår. Det giver vores kunder ro i maven og en eksekvering af projektet, som vi står inde for og g som de er glade for.

Michael Søhof

Peter har udført forskellige mureropgaver nedrivning og ikke mindst nye vægge og nyt gulv i vores badeværelse samt nye fliser på gulv og i bruseniche, vi er yderst tilfredse og glade for det udførte arbejde og specielt samarbejde med de øvrige håndværkere tog Peter også hånd om så hele byggeprocessen gik uden den store tidsspilde.

Bygmand kan helt klart anbefales.

Marianne og Michael Søhof

Ringsted

Mikkel Johansen

God kommunikation hele vejen gennem projektet, kommer til aftalt tid og tingene er færdige til aftalt tid.

Hvornår bør man renovere badeværelset?

Det er er altid et meget individuelt skøn, om et badeværelse bør renoveres. Som hovedregel siger man, at et badeværelse skal renoveres hvert 25-30 år. Dog er der tid nogle ønskerne fra boligejeren, som gør at nogle dele bliver renoveret før. Vi hjælper med alt fra udvidelse, nyt armatur, til en stor og omfattende renovering.

Love og regler

Der er mange love og regler inden for renovering af badeværelser - både ift. ventilation, hvornår der kræves byggetilladelse, samlinger osv.

Reglerne ændrer sig også løbende, hvilket gør det endnu mere uoverskueligt. Vi er eksperter i badeværelser, og ved derfor hvad der kræver ift. lovgivningen. Derfor vil vi fra start af, i fællesskab med dig, sørge for at der er helt styr på denne del.

Hvilke måneder er bedst at renovere i?

Badeværelsesrenoveringer er typisk indendørs, hvilket gør at det kan gøres året rundt.

Mulighederne

Der er typisk rigtig mange muligheder og løsninger, når man overvejer at renovere sit badeværelse. En af de største/typiske hindringer, er størrelsen på badeværelset. Det er noget som for det meste ikke kan ændres, medmindre det er muligt at udvide badeværelset (hvis det er et hus). Hvis der er du f.eks. ønsker badekar, kan det være badeværelses skal ændres lidt, før det kan stå der og komme “til sin ret” - det er sådanne ting vi finder ud af til at starte med 🙂 Der er løsninger på det meste, det vigtigste er blot at vi får vendt de konkrete ønsker, så vi kan vurdere om det reelt set er muligt.

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar på en snak, om dit badeværelsesprojekt i Roskilde. Så ring gerne eller udfyld vores formular, så kan vi tage en snak om jeres behov.

[forminator_form id="3092"]

Andre spørgsmål?