Silkecement

Silkecement er i løbet af de seneste par år, blevet en meget populær gulvløsning – med god grund!

For det første, er udseendet råt, men i en grad, som passer ind i mange forskellige boligtyper og indretningsstile.

Det har et unikt og råt betonlook, som kan være med til at gøre boligens udseende mere moderne.


Udover det flotte look, så er det også nemt at rengøre og meget holdbart. Hvorfor det især er velegnet til børnefamilier, hvor det skal kunne klare lidt af hvert.

Hvis du vælger et overfladebehandlet silkecement gulv, så kan du i hvert fald vide dig sikker på, at dit gulv er robust og vil holde i mange år. 


Kan laves i alle rum

Det er muligt at lave silkecement i alle rum.

Dog er det for vores kunder, hyppigst i badeværelset, at de vil have det lavet. Det er især smart som ejer af et ældre hus, der trænger til bedre vådrumssikring. Her får man som slutresultat et vådrumssikret gulv, der har været til en yderst fornuftig pris og som giver badeværelset et meget moderne look. 


Flere farver at vælge imellem

Den klassiske silkecement farve, som de fleste tænker på, er den ikoniske og rå grå farve. Det er dog også muligt, at få det lavet i andre farver, som bl.a. hvid, blå og rød, hvis du ønsker det. 


Vi rådgiver om mulighederne med silkecement

Vi hjælper dig med konkret rådgivning, hvis du har brug for en fagmands vurdering på hvad der er den rette løsning for dig, baseret på din specifikke bolig. 

Vi har 3 murere, der har taget kurser, specifikt indenfor silkecement, så vi kan give det bedste resultat til vores kunder. Vi kan hjælpe

Vi tager udfører, store som små, på hele Sjælland. Vores målsætning er, at levere håndværk af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser med et højt fagligt niveau. Vores valg af håndværkere er baseret på vores erfaringer, så dine opgaver bliver udført med højt fagligt niveau.

Michael Søhof

Peter har udført forskellige mureropgaver nedrivning og ikke mindst nye vægge og nyt gulv i vores badeværelse samt nye fliser på gulv og i bruseniche, vi er yderst tilfredse og glade for det udførte arbejde og specielt samarbejde med de øvrige håndværkere tog Peter også hånd om så hele byggeprocessen gik uden den store tidsspilde.

Bygmand kan helt klart anbefales.

Marianne og Michael Søhof

Ringsted

Mikkel Johansen

God kommunikation hele vejen gennem projektet, kommer til aftalt tid og tingene er færdige til aftalt tid.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig

Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage med indenfor 24 timer.