Totalentreprise i Ringsted

Totalentreprise

Med en totalentreprise får du én hovedansvarlig, som sørger for projektet fra start til slut. Totalentreprenøren sørger for at få distribueret alle opgaver ud til håndværkere der skal involveres, samt afstemme pris med disse.

Det samlede overblik

En totalentreprenør samler overblikket og vil have mulighed for hurtigt at give en tidsplan og pris på processen. Det gør det langt mere overskueligt, da du ikke skal koordinere hele projektet med 4 forskellige virksomheder, men i stedet blot have en dialog med din totalentreprenør, som hele tiden ved hvad der sker og hvornår der er

deadlines.

En projektleder med ansvaret

Udover en nemmere process ift. koordinering, kan det også give ro i maven, at der er en person som har ansvar, hvis der mod forventning skulle ske et uheld.

Hvad er forskellen mellem totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise?

Det er vigtigt at vælge den rigtige entrepriseform fra starten, da der er stor forskel på ansvarsfordelingen.

Her er lidt om de forskellige former, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning (vi rådgiver også gerne om entrepriseformer).

Totalentreprise

Med totalentreprise er det hovedentreprenøren, som har ansvaret for alle opgaver – uanset om det er beregninger, koordinering med elektriker eller byggetegninger.

Hvis du står med et større projekt, som f.eks. en badeværelses- eller køkkenrenovering, og ikke selv vil bruge krudt på koordinering, så kan totalentreprise være det helt rigtige for dig.

Hovedentreprise

Med en hovedentreprise har en hovedentreprenør ansvaret for byggeriet, deadlines osv.

Du vil med denne form ikke koordinere opgaver med underleverandører, men i stedet tage disse ting direkte til hovedentreprenøren, som så koordinerer det med de involverede.

Du står dog selv for at indhente projektmateriale og godkendelser.

Fagentreprise

Hvis du vælger en fagentreprise, så står du selv med ansvaret for byggetilladelse, plan for projektet, tegninger osv.

Her er det 100% dig som koordinerer opgaver med de involverede håndværkere. Det kan nogle gange blive noget rod, da du ved små forsinkelser kan stå med logistiske problemer.

Vi kan hjælpe ved alle entrepriseformer

Uanset hvilken entrepriseform du vælger, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har erfarne og kompetente håndværkere (og projektledere), som kan lave stort set alle typer opgaver.

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed med over 20 fagfolk, som laver alt i murer- og entreprenørarbejde. Vores valg af håndværkere er baseret på vores erfaringer, så dine opgaver bliver udført med højt fagligt niveau. At vælge os til din opgave, vil typisk spare dig både tid og kræfter. 

Du får én fast projektleder, som så har kontakten til de håndværkere, som lige præcis dit projekt kræver.

Vi har vores kontor i Fuglebjerg, men rykker ud fra flere steder på Sjælland.Din totalentreprenør

Vi leder totalentreprise projekter i Ringsted og omegn. Når du vælger os som totalentreprenør, er en af vores fornemmeste opgaver, at du sparer tid og kræfter, samt har ro i maven.